De wilde rozenvrouwen

Het zaadje van de Wild Rose is geplant in 2020 tijdens een vision quest in de rivier op Koh Phangan. Op deze quest ontmoetten Aviana Carlin & Guusje Ishtar elkaar in een diepe co-creatie met de elementen. Een beweging werd geboren in de rivier geleid door de roos; naakt en vrij. Een beweging voor wilde zielen die de stroming van de levensenergie ondersteunt.

Wortels;

  • Wilde wijsheid
  • Elemental embodiment
  • Sensual Alchemy

Guusje Ishtar

Root & Rise

Passie, magie, stroming, spiritualiteit, groei, natuur; zomaar een aantal waarden die iets in mij raken. Als transformational facilitator begeleid ik transformaties op een vrouwelijke belichaamde intuïtieve manier en help ik vrouwen en mannen thuis te komen bij hun wilde, wijze en sensuele natuur. Belichaming als medicijn om oude stukken te transformeren & belichaming als instrument om expressie te geven aan het leven in dans, zang en intimiteit.

Ik volg de weg van de roos. Op dit pad ondersteun ik met het wortelen en in beweging brengen van de levensenergie. Als sjamanistisch tantrika werk ik in co-creatie met de elementen en het lichaam. In 2021 werd 'Wild Rose' geboren. De Roos staat voor mij symbool voor het heilige vrouwelijke. Vanuit Wild Rose geef ik tempels, ceremonies en transformagische trajecten voor vrouwen. Afgelopen jaar is ook de Temple of Life geboren waar vanuit we ceremonies en tempels creëren voor mannen en vrouwen om de heiligheid en stroming van onze levensenergie uit te nodigen & te eren en het mannelijke en vrouwelijke samen te brengen in comm-unity.